MojAndroid
(x) hirdetés

Az Android 15 operációs rendszer legújabb verziója még bétatesztelés alatt áll, de a gyártók már készülnek a nyilvános kiadásra és a saját felhasználói felületükkel való összehangolásra. A Xiaomi esetében a HyperOS 2.0 fokozatosan váltja fel az eredeti MIUI környezetet.

A Xiaomi HyperOS összeköti a teljes ökoszisztémát

Az új HyperOS célja a Xiaomi szerint a teljes termékökoszisztéma összekapcsolása és az eszközök közötti együttműködés intuitívabbá tétele. A GizChina weboldal szerint a gyártó ugyan nem árulta el, hogy milyen új funkciókkal érkezik a HyperOS második generációja, de legalább arról tájékoztatott, hogy mely okostelefonok és táblagépek lesznek az elsők között a frissítési ütemtervben.

A béta tesztelés már folyamatban van a Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro és Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 készülékeken, így a tulajdonosok kipróbálhatják az új funkciókat, mielőtt azok a stabil verzió megjelenése után hivatalosan is elérnék a nyilvánosságot.

A Xiaomi Security Center weboldalán az egyes modellek tervezett frissítéseiről, biztonságáról és támogatásáról találhatunk információkat. A Xiaomi biztonsági központjának legutóbbi frissítéséből kiderült, hogy melyik azaz első 23 okostelefon és táblagép, amely megkapja az Android 15 és a HyperOS 2.0 frissítést.

Ezek pedig a következő készülékek:

Xiaomi:
Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra, Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12, Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12T

Redmi:
Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13, Redmi 13C, Redmi Note 12, Redmi 12 5G, Redmi 12, Redmi 12

Poco:
Poco F6 Pro, Poco F6, Poco X6 Pro, Poco X6, Poco M6 Pro 5G, Poco M6 Pro 5G.

Az új szoftver terjesztésének pontos időpontja még nem ismert, de általában ősszel, szeptember és október folyamán szokott megjelenni, elsőbbséget élveznek az új és prémium okostelefonok.

 

(x) hirdetés
2024.06.11.

Ezeket már olvastad?

+