MojAndroid
(x) hirdetés

A hírek szerint a Samsung több új eszközt is piacra dob július 10-én, beleértve az új hajlítható és viselhető eszközöket is. Azonban lehet, hogy a vállalat nem vár ilyen sokáig a következő olcsóbb okosórájának bemutatásával.

Arsene Lupin tippje szerint a Samsung Galaxy Watch FE már június 24-én debütálhat, nem pedig a júliusra tervezett párizsi Unpacked eseményen. Ez a korábbi bemutatási dátum két hetes előnyt biztosítana a Galaxy Watch 7 és a Galaxy Watch Ultra előtt.

Érdekes módon van bizonyíték is, ami alátámasztja ezt az állítást. Az Amazon Italy egyik listáján, amelyet a YTECHB szúrt ki, szintén június 24-i szállítási dátum és 199 eurós induló ár szerepel a 40 mm-es változatra. Ez olcsóbb, mint egy másik olasz kiskereskedő korai ajánlata, amely 219 euróért kínálta az órát.

Az amerikai árakról még nincs információnk, de a 199 dolláros listaár reálisnak tűnik, ez azonban közel hozná az órát a Galaxy Watch 6 jelenlegi ajánlati árához. Nem világos, hogy a Samsung hogyan fogja kezelni ezt a helyzetet, hogy megakadályozza a Watch FE és a 2023-as testvére közötti versengést.

A Galaxy Watch FE lesz az első óra, amely megkapja a Fan Edition jelölést, egy programot, amelyet általában a Samsung okostelefonjaira tartanak fenn, amelyek régebbi modelleket használnak, de csúcskategóriás funkciókat kínálnak. Az első részletek alapján az óra a Galaxy Watch 4-en alapul, ugyanazzal a chipkészlettel, akkumulátor-élettartammal és dizájnnal, mint a Samsung 2021-es viselhető eszköze.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.10.

Ezeket már olvastad?

+