MojAndroid
(x) hirdetés

A MagicOS 8 felhasználói felület új módokat hozott a Honor telefonokkal való munkavégzésre. Könnyebb és gyorsabb üzenetküldés, multimédia, szövegmásolás és mentés későbbi használatra, valamint a futó alkalmazások és szolgáltatások vezérlése.

A két legnagyobb új funkció a Magic Portal és a Magic Capsule. Az előbbi a tartalmak gyors megosztására és mentésére szolgál további lépések nélkül, míg az utóbbi az előlapi kamera nyílását használja a zene- vagy videolejátszás egyszerűbb vezérlésére, és hasznos, ha hívás közben vagy időzítő fut.

Magic Portal: Mesterséges intelligencia a főszerepben

A Magic Portal valóban olyan, mint egy kapu egy másik dimenzióba, a kijelölt objektum lenyomva tartásával és a képernyő jobb szélére történő suhintással aktiválhatjuk. Szeretnél egy fényképet vagy videót megosztani a Facebookon? Míg a normál módon körülbelül öt lépést kell megtenned, a Honor Magic Portal segítségével csak egy suhintásra van szükséged.

Ha a médiafájlt a képernyő széle felé húzod, megjelenik egy mesterséges intelligencia által létrehozott intuitív menü a lehetséges alkalmazásokról, amelyeket használhatsz. Kiválasztod például a Facebook ikonját, és beillesztheted a fájlt. Automatikusan megnyílik egy új Facebook-ablak, és már csak meg kell erősítened a közösségi hálózatra történő feltöltést, vagy a megosztás előtt a megnyitott ablakban szerkesztheti a bejegyzést. Gyors és egyszerű.

Ugyanígy beillesztheted a másolt szöveget vagy fájlt egy újonnan létrehozott e-mailbe, vagy megtekintheti a találkozó címét a WhatsAppból egy külön ablakban térképpel és navigációval. A Magic Portalban megjelenő alkalmazások menüjét a mesterséges intelligenciára bízhatod, vagy az Asszisztens beállításaiban testre szabhatod a lehetőségeket.

Magic Capsule: Gyors hozzáférés a fontos információkhoz

A Magic Capsule a képernyő elülső részén egy pár érzékelő kivágását használja, a kivágás nagyításához koppintással további információkat és lehetőségeket jeleníthet meg egy adott alkalmazás vagy funkció vezérléséhez. Így egyetlen érintéssel vezérelheted az ébresztőórát, az időzítőt, a lejátszott zenét, a YouTube videót, a hangrögzítőt vagy a telefonhívást.

Csinos és egyszerű. Nem kell megszakítanod az aktuális tevékenységét a telefonon, hanem egyetlen pillantással vagy koppintással fontos információkat és tevékenységeket kaphat más alkalmazásokból.

Élvezd az új funkciókat a Honor Magic6 Pro-val

Élvezd a Magic Portal és a Magic Capsule funkciókat a prémium Honor Magic 6 Pro készülékkel, amely nagy teljesítményt, kiváló minőségű kijelzőt, kiváló akkumulátor-üzemidőt és csúcsminőségű kamerákat kínál. A Google szolgáltatásainak köszönhetően pedig bármilyen alkalmazást letölthetsz a Play Áruházból.

 

(x) hirdetés
2024.05.27.

Ezeket már olvastad?

+