MojAndroid
(x) hirdetés

A TheElec koreai kiadványnak nyilatkozó közeli forrás szerint a Samsung ismét az egy chipes stratégiára fogad a közelgő összecsukható készülékek, a Galaxy Z Fold6 és a Z Flip6 esetében.

Ez a jelentés cáfolja azokat a korábbi kiszivárgásokat, amelyek szerint a Samsung a kétchipes stratégiát valósítja meg összehajtható készülékeivel. Ugyanakkor gyorsan rámutat arra, hogy a döntésnek, hogy a Snapdragon 8 Gen 3 chipet választják az Exynos 2400-zal való keverés helyett, semmi köze a teljesítménybeli aggályokhoz, csak a költséghatékonysághoz.

Egy készülék kifejlesztése két különböző platformon – ebben az esetben az Exynos 2400 és a Snapdragon 8 Gen 3 – több erőforrást igényel mind a fejlesztés, mind az értékesítés utáni támogatás terén. Úgy tűnik, hogy a Samsung kiszámolta, és arra a következtetésre jutott, hogy nem fog elég készüléket eladni ahhoz, hogy ellensúlyozza a kettős chipes fejlesztés többletköltségeit.

Ez nem jelenti azt, hogy a Samsung gyenge eladásokat vár. A Galaxy Z Fold és Z Flip termékcsaládok évről évre egyre nagyobb lendületet vesznek, de a Galaxy S sorozathoz képest a relatív népszerűség még mindig alacsony.

Ezen kívül Roland Quandt megosztott egy sor tok rendert, amelyek a Galaxy Z Flip6 és Z Fold6 dizájnt mutatják, ami nem ad semmi újat a már meglévő adatlaphoz, de úgy véli, hogy a tok renderek egy neves cégtől származnak, ami tovább növeli a képek hitelességét.

(via)

2024.05.23.

Ezeket már olvastad?

+