MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor ma a VivaTech-en, Európa egyik legnagyobb technológiai és innovációs rendezvényén bemutatta 4 rétegű AI-architektúráját, amelyet a Google Clouddal együttműködve fejleszt.

A GSMArena ott volt a párizsi eseményen, ahol a Honor 200 okostelefonok globális megjelenésének időpontját is megtudták – a telefonok június 12-én érkeznek.

Az új Honor 200 és Honor 200 Pro okostelefonok lesznek az első készülékek, amelyekben a vállalat által tervezett új AI-architektúrát alkalmazzák. Az alapréteg készülék- és operációs rendszereken átívelő AI, amely egy nyílt ökoszisztéma alapjaként áll. Ezután következik a platformszintű AI-réteg a szándékalapú ember-gép interakcióval.

A harmadik réteg az alkalmazásszintű AI a generatív AI-alkalmazásokhoz, amelyeknek a felhasználói élményt kell javítaniuk. A csúcson az Interface to Cloud AI szolgáltatások állnak, amelyek a felhasználók számára egyszerű hozzáférést biztosítanak a hatalmas felhőszolgáltatásokhoz, „egy valóban holisztikus és jövőbe mutató AI-élményt teremtve” – olvasható a hivatalos sajtóközleményben.

A Honor 200 egyik különleges AI funkciója a portréfotózás lesz, amelyet a Harcourt Studio-val, egy francia fotóstúdióval együttműködve fejlesztettek ki, amely arról ismert, hogy hírességekről készít portrékat életük különböző szakaszaiban.

2024.05.22.

Ezeket már olvastad?

+