MojAndroid
(x) hirdetés

Egy múlt heti szivárgás már felfedte a Pixel 9 sorozat végleges designját, most pedig a színeik egy hivatalos készülék háttérképeiből derültek ki, amelyek egyenesen a Google egyik forrásától szivárogtak ki. A háttérképek a „Swirling petals” témát követik, amelyet úgy írnak le, mint „absztrakt virágok kavargó megjelenítése”.

Várhatóan a Google Pixel 9 Jade (zöld), Obsidian (a fekete), Peony (egy rózsaszínű fajta szín) és Porcelain (kissé arany) színekben érkezik majd. A kompakt Pixel 9 Pro és a nagyobb Pixel 9 Pro XL mogyoróbarna, obszidián, porcelán és rózsaszín színekben lesz kapható. Végül a Google Pixel 9 Pro Fold, a Pixel Fold várható új neve, visszafogottabb Obsidian és Porcelain színekben érkezik.

A Google általában egy művésszel vagy ügynökséggel áll össze az új Pixelek hivatalos háttérképeit illetően, de ezeket a hírek szerint a Google házon belül készítette.

A Google négy új Pixelt hoz ősszel – a kompakt, két kamerával rendelkező Pixel 9-et és a három kamerás Pixel 9 Pro-t, valamint a nagy, három kamerával rendelkező Pixel 9 Pro XL-t és a Pixel 9 Pro Foldot. A legfrissebb infókat a közelgő Pixel 9 sorozatról itt olvashatod.

(x) hirdetés
2024.05.21.

Ezeket már olvastad?

+