MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt hónapban kiszivárgott néhány kép, amelyek a közelgő Google Pixel 9 Pro-t mutatják, és most ugyanez a forrás újabb képekkel tért vissza. Ezeken a kiszivárgott képeken nem csak a Pixel 9 Pro szerepel, hanem a Pixel 9 és a Pixel 9 Pro XL is.

Bár a Pixel 9 Pro XL név még nem „megerősített”, de a Google idén három csúcskategóriás, tábla stílusú készüléket fog piacra dobni, amelyeket ideiglenesen a Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL névre keresztelt a szakma. A Pixel 9 a Pixel 8 utódja lesz, a Pixel 9 Pro XL a Pixel 8 Pro utódja, míg a Pixel 9 Pro az XL-hez hasonló specifikációjú, de Pixel 9 méretű telefon lesz.

Az itt látható Pixel 9 prototípus 12 GB RAM-mal rendelkezik, míg a másik kettő 16 GB-mal. A tárhely mindegyik modell esetében 128 GB. Ezek a számok változhatnak, amint tömeggyártású egységekről beszélünk. Ami valószínűleg nem fog változni, azok a képernyőméretek. A Pixel 9 6,24 hüvelykes, a Pixel 9 Pro 6,34 hüvelykes, a Pixel 9 XL pedig 6,73 hüvelykes.

Méret szempontjából a Pixel 9 és a Pixel 9 Pro azonos, de a képernyő közötti különbség a 9-es sokkal nagyobb keretének köszönhető. A Pixel 9 Pro és és Pro XL hátoldalán három 50 MP-es kamera található. A Pixel 9 nem meglepő módon egy fő és egy ultraszéles kamerával rendelkezik, míg a másik kettő mindkettő egy periszkópos teleobjektívvel is kiegészül, az 5x optikai zoomhoz.

Mindhárom készüléket a Google Tensor G4 SoC hajtja, és míg a Pros támogatja az UWB-t, a vanília modell nem. Ahogy a kiszivárgott képeken is látható, a Pixel 9 család új dizájnja elveszíti a hátlapon a kameraszigetnek szánt széltől-peremig tartó „vizor” megjelenést, és teljesen lapossá teszi a keretet.

 

 

(x) hirdetés
2024.05.14.

Ezeket már olvastad?

+