MojAndroid
(x) hirdetés

A Weibo-n Digital Chat Station néven publikáló szivárogtató legújabb jelentése szerint a Xiaomi 15 Pro-nak lehet, hogy periszkópos zoom-kamerája lesz. Eddig ezek csak a Xiaomi Ultra modellekre korlátozódtak, de úgy tűnik, hogy ezúttal van esély arra, hogy a technológia a Pro verzióra is átcsorogjon.

A Xiaomi 15 Pro kameramoduljának kialakítása állítólag egy lekerekített sarkokkal rendelkező téglalap, amely a készülék hátuljának bal felső részén helyezkedik el. Ez nagyon hasonló lenne a Xiaomi 14 Pro által alkalmazott kialakításhoz. Az egyetlen különbség a LED villanótömb lesz, amely a kamera szigetének külső oldalára lesz áthelyezve, hogy helyet csináljanak annak a periszkópnak, amit feltételezünk.

Ugyanezen forrás szerint a 15 Pro mindhárom kamerája 50 MP felbontású lesz. Érdekes módon a Samsung ISOCELL JN1 szenzor egyáltalán nem kerül felhasználásra, annak ellenére, hogy a 14 Pro ezt használta az ultraszéles és a telefotó kamerákhoz is.

A Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro ultrahangos ujjlenyomat-érzékelőt kaphat, állította egy korábbi pletyka. A Digital Chat Station most azt mondja, hogy még nem született végleges döntés ebben a kérdésben.

A Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro az első készülékek lehetnek majd, amelyeket a Snapdragon 8 Gen 4 SoC hajt.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.14.

Ezeket már olvastad?

+