MojAndroid
(x) hirdetés

Sok-sok hónap választ el minket a Samsung Galaxy S25 Ultra megjelenésétől, mégis itt egy új pletyka róla. Az X-en található tippadó szerint az S25 Ultra három hátsó kamerával érkezik majd, nem pedig néggyel, mint elődje.

Amelyik kiesik, az állítólag a 10 MP-es 3x optikai zoomos teleobjektív lesz. Ahogyan arra számítani lehetett, a Samsung ehelyett inkább arról akar majd meggyőzni minket, hogy az S25 Ultra fő kamerája ugyanúgy képes 3x-os zoomos felvételeket készíteni, ha nem jobban, mint egy dedikált egység.

Ehhez a fő kamera nyilvánvalóan továbbfejlesztett képfeldolgozást kap. Apropó, az S25 Ultra fő kamerája a pletykák szerint ugyanolyan felbontású és méretű érzékelővel rendelkezik majd, mint az S24 Ultra, de a fényérzékelő képessége javulni fog. Az ultraszéles, legalábbis ebben a prototípus fázisban, egyáltalán nem változott.

Az S25 Ultra periszkópos zoomkameráját a jelek szerint változó zoommal tesztelik, két fix fókusztávolsággal, az elsőt 4x és 5x, a másodikat 6x és 7x között. A Samsung még nem döntötte el, hogy pontosan melyik fókusztávolsággal, de kettő lesz belőle – ez nem egy folyamatosan változtatható zoom, mint a Sony Xperia 1 V-ben.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.14.

Ezeket már olvastad?

+