MojAndroid
(x) hirdetés

Korábban már hallhattunk találgatásokat a Pixel Tabletről, amelyek szerint a Google talán elhagyja a mellékelt dokkolót, és hivatalos kiegészítőket, például tollat és billentyűzetet vezet be.

Most úgy tűnik, hogy ezek a pletykák nagyrészt megerősítést nyertek. A Droid Life felfedezte az európai kiskereskedelmi listákat, amelyek a Pixel Tabletet 128 GB-os és 256 GB-os konfigurációban mutatják be, a korábban mellékelt hangszóró dokkoló nélkül.

Ez a frissítés jelentősen eltolhatja a Pixel tablet árképzését. Európában a jelenlegi Pixel Tablet a mellékelt dokkolóval együtt 679 eurós (128GB) és 779 eurós (256GB) áron került forgalomba. Az újonnan felsorolt dokkoló nélküli változatok azonban jelentősen olcsóbbak, 446, illetve 553 euróba kerülhetnek majd.

Az Egyesült Államokban az eredeti Pixel Tablet a dokkolóval együtt 499 dollárról indul. Egy hasonló árstratégia azt jelentené, hogy a dokkoló nélküli Pixel Tablet ára 399 dollár vagy még ennél is alacsonyabb lehet. Egy ilyen változtatás megszűntethetné a fogyasztók esetleges bizonytalanságát, akik számára a dokkoló funkcionalitása nem volt vonzó, így a Pixel Tablet sokkal vonzóbbá válhatna.

A kiadvány továbbá a korábban pletykált toll és Bluetooth billentyűzet kiegészítők listáját is megtalálta. A Bluetooth-billentyűzetet 89,00 eurós listaáron találták mogyoróbarna és porcelán színben. Bár a stylus toll árazása még nem szerepel a listán, arra számíthatunk, hogy a stylus és a billentyűzet ára egyenként 100 dollár körül lesz.

Valószínűnek tűnik, hogy a Google hamarosan hivatalosan is bejelenti a megújult Pixel Tabletet és annak új tartozékait. A vállalat 2024-es I/O konferenciája tökéletes színtere lehet egy ilyen leleplezésnek.

(via)

2024.04.26.

Ezeket már olvastad?

+