MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus 13 megjelenéséig még egy bő év van hátra, de máris megkezdődtek a találgatások a telefonnal kapcsolatban. Most egy kínai forrás újabb fontos részleteket fedett fel.

A Digital Chat Station nevű szivárogtató a Weibo-n tett közzé néhány további állítólagos OnePlus 13 szivárgást. Talán a legmarkánsabb állítás az, hogy a telefon 6,8 hüvelykes 2K LTPO „micro-curved” képernyőt fog tartalmazni. Korábban már hallottunk arról, hogy a telefon úgynevezett mikro-görbített kijelzőt és 2K felbontást kap, de a képernyő méretéről és az LTPO technológia használatáról most hallottunk először.

A telefon 6,8 hüvelykes képernyője nagyjából egy szinten lenne a OnePlus 12-vel, amely 6,82 hüvelykes kijelzőt kapott, így azok, akik kisebb kijelzőt és formavilágot remélnek, csalódhatnak. Az LTPO technológia használata a változó frissítési frekvencia érdekében azonban nem meglepetés, de azért örülhetünk neki.

A kiszivárogtató azt is megismételte, hogy az új telefon Snapdragon 8 Gen 4 processzort, periszkópos kamerát (állítólag 3x-os kamera) és új dizájnt kínál majd. Ez utóbbi jó dolog, hiszen a vállalat a OnePlus 11 óta ragaszkodik ugyanahhoz az alapvető dizájnhoz.

Ezek a kiszivárgások is azután érkeztek, hogy Yogesh Brar azt állította, hogy a OnePlus 13 szintén 5400mAh-s akkumulátort, 100W-os vezetékes töltést és ugyanazokat a kamerákat kínálja majd, mint a OnePlus 12.

(via)

 

2024.04.24.

Ezeket már olvastad?

+