MojAndroid
(x) hirdetés

A Snapdragon 8 Gen 4 várhatóan októberben jelenik meg a Qualcomm új csúcsmobil chipsetjeként, és talán kíváncsiak vagytok, hogy mely telefonok lesznek az elsők, amelyekben ez a chipset fog elsőként működni.

Egy új, általában megbízható forrásból származó szivárgás szerint a Xiaomi a jelek szerint exkluzív megállapodást kötött a chipgyártóval, hogy elsőként használhassa a Snapdragon 8 Gen 4-et. Így az első két készülék, amely az új SoC-el érkezik, a Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro lesz.

Később követi őket a OnePlus 13 és az iQOO 13. Bár a megjelenés pontos sorrendje tavaly óta változhatott, az előzmények alapján ezek lehetnek majd az első fecskék. A OnePlus 12, az iQOO 12, a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Pro szintén az elsők között volt, amelyek a Snapdragon 8 Gen 3-at megkapták, amikor Kínában piacra kerültek.

A Xiaomi 15, a OnePlus 13 és az iQOO 13 globális megjelenése a hagyományoknak megfelelően néhány héttel elmaradhat a kínai megjelenéstől, és ne feledjük, hogy a Xiaomi 14 Pro soha nem érkezett meg a globális piacra, így ugyanerre számíthatunk az utódjával kapcsolatban is.

(via)

2024.04.24.

Ezeket már olvastad?

+