MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei a múlt héten tette hivatalossá a Pura 70 okostelefon-sorozatot, köztük a Pura 70 Ultra csúcsmodelljét. Ez a régóta futó P sorozat következő generációja.

A Pura 70 modellek mindegyike nagyon jellegzetes kamerasziget kialakítással rendelkezik, az Ultra pedig 1 hüvelykes, kihúzható, változó rekesznyílású főkamerával érkezik. Ha kíváncsiak vagytok, hogy néz ki a Pura 70 Ultra belülről, a kínai YouTube-csatorna, a WekiHome közzétette a készülék teljes szétszerelési videóját. A videó kínai, így érdemes beállítani az automatikus feliratozást (CC).

A hátlapot levével belülről a fő kamera behúzási mechanizmusa (beleértve a léptetőmotort is) teljes egészében látható, a léptetőmotoron még némi zajcsillapító hab is van. Ez a telefon az első, amelybe behúzható kamerát építettek be, és amely IP68-as por- és vízállósággal is rendelkezik.

Ezt az teszi lehetővé, hogy a lencsetakaró teleszkópos része tömített. Mindennek az a lényege, hogy a telefon vékonyabb, mint az 1 colos típuskamerával rendelkező versenytársai, ha nem használjuk a kamerát. De van egy további előnye is – amikor a kamera nincs használatban, és rázzuk a telefont, az sokkal kevésbé zörög, mint az 1 hüvelykes Type érzékelővel rendelkező versenytársai.

A szenzorváltós OIS is megjelenik, és minden kamera hátlapján hőelvezető anyagok találhatók, amelyek közvetlenül a nagy párologtató kamrához csatlakoznak. A telefont meghajtó Kirin chipset az AnTuTu benchmarkban nagyjából a Snapdragon 888 és a Dimensity 8200-hoz hasonlítható.

Kiderült, hogy a használt hangszórók megegyeznek a Mate 60 Pro-ban használtakkal, míg a rezgőmotor valamivel kisebb. Az akkumulátor maximális töltési teljesítménye 88,3 W, és a töltés 0-ról 100%-ra 37 percig tart.

A képernyőt a BOE készítette és Kunlun üveg borítja. A fényerő kézi mérése 600 nits-et eredményez kézi üzemmódban és 1242 nits-et a nagy fényerejű üzemmódban. A képernyő hátoldala a hőelvezetés érdekében teljes egészében réz fémlemezzel van borítva.

A következtetés az, hogy bár a Pura 70 Ultra még mindig nem áll teljesítmény szempontjából egy szinten a versenytársakkal, de jobb, mint a Mate 60 Pro, így a Huawei valóban kiadásról kiadásra halad előre.

(via)

2024.04.23.

Ezeket már olvastad?

+