MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor állítólag a Honor Magic Flip-pen dolgozik, amely egy kagylóhéjjal összehajtható telefon lesz. A készülék megjelenési idejéről egyelőre nincs hivatalos hír, azonban egy új szivárgás, egy kínai szivárogtató jóvoltából kiderült, hogy a Magic Flip várhatóan mikor jelenik meg a piacon.

A kiszivárogtató szerint először a Honor 200-as széria fog megjelenni, majd ezt követően a márka bemutatja a legelső összecsukható képernyővel felszerelt flip-telefonját. Egy nemrégiben történt szivárgásból kiderült, hogy néhány felső középkategóriás telefon, például a Huawei Nova 13 sorozat, a Reno 12 sorozat, a Vivo S19 termékcsalád és a Honor 200 sorozat júniusban debütál Kínában.

Sajnos az új szivárgásból nem derült ki semmi a Honor 200-as sorozat és a Magic Flip specifikációiról. Eddig a jelentésekből csak néhány részletet lehetett megtudni a flip-telefonról, valamint egy mock render készült  a készüléket övező pletykák alapján.

Kiderült, hogy a Honor Magic Flip a Motorola Razr 40 Ultra-hoz hasonlóan nagy külső kijelzővel rendelkezik majd, várhatóan kettős kamerarendszerrel és bőr hátlappal. A készülék várhatóan egy 4500mAh-s, kétcellás akkumulátort fog tartalmazni.

Egy korábbi jelentés azt állította, hogy a Magic Flip az idei második negyedév végén debütál. Ez azt sugallja, hogy a Honor 200 és a Magic Flip potenciálisan júniusban kerülhet piacra. Először a 200-as széria kerülhet bevezetésre, a Flip pedig június második felében érkezhet meg potenciálisan.

Úgy tűnik, hogy a vállalat az év második felében még két összecsukható telefont tervez kiadni. Ezek valószínűleg a Magic V3 és a V Purse 2 lesznek a tavalyi Magic V2 és V Purse összehajtható telefonok utódai. Ezek a készülékek valószínűleg befelé, illetve kifelé hajtogatható kialakításúak lesznek.

2024.04.23.

Ezeket már olvastad?

+