MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy a Samsung következő összehajtható okostelefonjainak megjelenése közeledik, a megbízható iparági bennfentes, Ross Young az X/Twitteren bepillantást engedett a kulisszák mögé, és friss részleteket árult el a Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6 várható színválasztékáról és tárolási konfigurációiról.

A Samsung Z Flip vonala hagyományosan a vállalat összecsukható telefonjai között a feltűnőbb testvér. A Z Flip 5 jelenleg hét színvariációban érhető el a Samsung weboldalán.

A Z Flip 6-ról korábban azt jelentették, hogy világoskék, világoszöld, ezüst és sárga színváltozatokban érkezik, és ezek az opciók továbbra is megerősítettek. Young azonban tisztázza, hogy a világoszöld opció “Mint” néven lesz ismert, míg az ezüst változatot valószínűleg “Silver Shadow”-nak fogják hívni.

Emellett a Z Flip 6 színpalettáján néhány alacsonyabb volumenű opció is megtalálható lesz, köztük a “Crafted Black”, a Peach és a White. Figyelemre méltó, hogy a korábbi Z Flip iterációk alapdarabja, a Lila/Lavendula szín hiányzik erről a listáról.

A Z Fold 6 visszafogottabb színösszeállítást ígér. A korábban várt árnyalatok közé tartozik a sötétkék, a világos rózsaszín és az ezüst. Young megerősíti, hogy a kék és az ezüst színneveket kissé módosították Navy és Silver Shadow színekre.

Emellett a Z Fold 6 az új Crafted Black és White színváltozatokat is megkapja kisebb mennyiségben. Míg a Z Fold 6 általános színpalettája ismerős az elődeihez képest, az új Light Pink változat egy üdvözlendő vibráló színfoltot hozhat a Z Fold termékcsaládba.

Young azt is tweetelte, hogy mindkét összecsukható készülék tárolási konfigurációja valószínűleg változatlan marad elődeihez képest. A Flip 6 a hírek szerint 256 GB-os és 512 GB-os opciókat kínál majd, míg a Fold 6 256 GB-os, 512 GB-os és 1 TB-os (1024 GB-os) változatot.

Míg a Z Flip 6 egy fokozatos frissítésnek tűnik, a Z Fold 6 egy jelentősebb változást jelezhet a Samsung összehajtható stratégiájában. Továbbra is pletykálnak egy esetleges magasabb árú “Ultra” modell csatlakozásáról a termékcsaládhoz, vagy esetleg egy pénztárcabarátabb “FE” változatról, amelynek célja az összehajtható okostelefonok vonzerejének kiszélesítése.

A Z Fold 6 és a Z Flip 6 hivatalos bemutatására a Samsung közelgő Unpacked eseményén számítunk, a spekulációk szerint akár már július 10-én megtörténhet.

(via)

2024.04.23.

Ezeket már olvastad?

+