MojAndroid
(x) hirdetés

Ha valaki zászlóshajó szintű androidos telefont szeretne, de nem akarja kifizetni a teljes árat, akkor a Samsung Certified Re-Newed programot neki találták ki. A kínálatba ma bekerült a Galaxy S23 széria is.

Ha esetleg nem ismernéd a Certified Re-Newed programot, a cég itt meghosszabbítja a népszerű, de régebbi termékek élettartamát. Például egy felújított Galaxy S22 Ultra készüléket mindössze 830 dollárért vehetünk meg. Ezeket a készülékeket átvizsgálják, új alkatrészeket kapnak (pl. akkumulátorokat, hangszórókat és egyebeket), és különféle teszteken mennek keresztül, mielőtt újra eladják őket, így szinte olyanok, mintha újak lennének.

A Samsung bejelentette, hogy a Galaxy S23 sorozat a mai naptól csatlakozik a programhoz, és az Egyesült Államokban a Certified Re-Newed áruházban lesz elérhető. Mindegyik készülék a legújabb szoftverrel lesz ellátva. A készülékek nem csak a One UI 6.1-et kapják meg, de olyan Galaxy AI funkciókat is használhatnak majd, mint a Circle to Search és a Live Translate. Ráadásul ezek a telefonok ugyanolyan egyéves garanciát kapnak, mintha egy új Galaxy S24-et vásárolnánk.

A Galaxy S23 619 dollárról indul Phantom Black színben, 128 GB-os és 256 GB-os tárolási lehetőséggel. A Galaxy S23 Plus szintén Phantom Black színben lesz kapható, és 769 dollárról indul 256GB és 512GB-os tárolási opcióval. A Galaxy S23 Ultra viszont 919 dollárról indul, és két színben lesz elérhető: Phantom Black és Green. Míg mindkét színben 256 GB-os tárolási lehetőség lesz, a Phantom Black modellben lesz egy második is, mégpedig az 512 GB-os tárolási lehetőség.

Jó lenne, ha ezt a programot a Samsung Európában, így nálunk is elindítaná, de addig is aki szeretné, beszerezheti a telefont az alábbi linkről.

(via)

2024.04.22.

Ezeket már olvastad?

+