MojAndroid
(x) hirdetés

A Spotify nemrégiben megemelte a streaming zenei szolgáltatásának árát néhány országban, de a vállalat továbbra is keresi a módját, hogy maximalizálja bevételeit.

Korábbi pletykák szerint a Spotify egy úgynevezett “Spotify Hi-Fi” csomag bevezetésére készül, amely drágább lesz, mint a standard tier, de úgy tűnik, a zenei streaming cég talált egy másik megoldást, amely valamivel vonzóbbnak bizonyulhat.

A The Verge szerint a vállalat teljesen elvetette egy újabb, drágább csomag bevezetésének ötletét egy opcionális kiegészítő javára. A kiegészítés a “Music Pro” nevet viseli, és tartalmazza majd a DJ remix eszközöket, valamint a veszteségmentes hangzást. Sajnos a Spotify Premium előfizetéshez hozzáadható kiegészítő ára egyelőre nem ismert.

Az információ a Spotify for Android néhány újabb buildjéből származó kódrészleteken alapul, ami azt jelenti, hogy nagy az esélye annak, hogy pontosak. A tervek azonban változhatnak, amit a Spotify döntése is bizonyít, miszerint a Hi-Fi tier-t a Music Pro kiegészítővel váltja fel, úgyhogy várjuk ki, mi történik.

(via)

2024.04.16.

Ezeket már olvastad?

+