MojAndroid
(x) hirdetés

A vivo X100 Pro már most is egy csodálatos kamerafon, az elmúlt hónapok egyik legjobbja. De a kínai vállalatnak ez nem elég – még tovább akarja feszegetni a határokat. Sőt, a termékért felelős alelnök, Huang Tao szerint a vivo jelenleg egy új okostelefonon dolgozik, amely “egy professzionális kamera lesz, amely telefonálni is tud”.

Ez a készülék valószínűleg az X100 Ultra nevet fogja viselni, és a Weibo-n mostanában sokat beszélnek róla Thanos kódnéven. A vivo vezetője a kínai közösségi hálózaton megköszönte az embereknek a közelgő okostelefon iránti hatalmas érdeklődést, és bejelentette, hogy az X100 Ultra valamikor a közeljövőben érkezik. A pletykák szerint ez a jövő hónapot jelenti.

Ha az ötlet mögött valóban az áll, hogy egy “professzionális kamerát” hozzanak létre egy okostelefonhoz csatlakoztatva, akkor kíváncsian és izgatottan várjuk, hogy láthassuk. A vivo már bizonyította, hogy rendelkezik a kiváló kameratelefonok létrehozásához szükséges szakértelemmel.

Az X100 Ultra a pletykák szerint egy Quad HD+ E7 AMOLED kijelzővel rendelkezik majd 120 Hz-es frissítési frekvenciával, a Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel az élen, egy 50 MP-es fő kamerával, amely a Sony Lytia LYT-900 érzékelőjét használja, valamint egy ultraszéles, egy teleobjektívvel és egy további 200 MP-es periszkópos teleobjektívvel, 100 mm-es egyenértékű gyújtótávolsággal, 4,3-szoros optikai és 200-szoros digitális zoommal. A telefon műholdas csatlakozási lehetőséggel is rendelkezhet majd.

(via)

2024.04.15.

Ezeket már olvastad?

+