MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung várhatóan még idén piacra dobja a Galaxy Watch 7 sorozatot, de hallottunk egy pletykát arról is, hogy egy Galaxy Watch FE is készülhet. Egy megbízható forrás azonban most tisztázza az eddigi híreszteléseket.

A régóta szivárogtató és újságíró Max Jambor az X-en azt állította, hogy a Galaxy Watch 4 (2024) készülőben van. Azonban egy követőjének is válaszolt, hogy megerősítse, hogy ezt az órát nem Galaxy Watch FE-nek hívják.

Az Android Authority megkérte Jambort, hogy tisztázza a választ, és azt állította, hogy a Galaxy Watch 4 (2024) gyakorlatilag egy FE óra, de FE név nélkül. Ez arra utal, hogy a Galaxy Watch (2024) és a Galaxy Watch FE egy és ugyanaz.

A lehetséges Galaxy Watch FE-ről először az Android Headlines oldaláról hallottunk. Az FE megnevezést jellemzően olyan Samsung termékeknek tartják fenn, amelyek képességek és árképzés szempontjából egy lépéssel a csúcskészülékek alatt vannak. Ezért kézenfekvő volt, hogy ez a feltételezett Galaxy Watch FE egy olcsóbb Galaxy Watch lesz a Galaxy Watch 6 és 7 modellekhez képest.

Mindenesetre a Galaxy Watch 4 (2024) úgy tűnik, hogy valóban egy olcsó Wear OS okosóra is lehet. Az eredeti Watch 4 2021-ben jelent meg, és a Samsung Tizen szoftvere helyett a Wear OS 3-at futtatta. Úgy véljük, hogy egy 2024-es modell csak óvatos változtatásokat tartalmazna, hogy a költségeket alacsonyan tartsák.

(via)

2024.04.10.

Ezeket már olvastad?

+