MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola nemrégiben dobta piacra az Edge 50 Pro-t, amely a felső középkategóriás és a zászlóshajó telefonok szegmense közötti határvonalon mozog. A vállalat azonban most egy újabb bevezetést jelentett be a jövő hétre.

A gyártó megerősítette az április 16-ra tervezett készülékbemutatót, a teaser képen bőrtextúrákat és az “intelligencia találkozik a művészettel” szlogent láthatjuk. A vállalat egy hashtaget is használt, ami arra utal, hogy ez egy Edge modellcsaládon belüli bevezetés lesz.

Úgy véljük, hogy az egyik ilyen készülék lehet a kiszivárgott Edge 50 Ultra, amely Kínában X50 Ultra néven lesz elérhető. A készüléket a Motorola a múlt hónapban a Weibo-n szellőztette meg, “AI-telefonnak” nevezve. Nemrégiben a Motorola azt mondta, hogy az X50 Ultra a Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészletet fogja használni, összhangban egy Edge 50 Ultra kiszivárgással.

A Motorola a hónap elején Indiában is piacra dobta az Edge 50 Pro-t, így arra tippelünk, hogy a telefon a közelgő bevezetés részeként érkezhet az Egyesült Államokba, Európába és más piacokra is. Az Edge 50 Pro Pantone-tanúsítvánnyal rendelkező kamerát és kijelzőt, a középkategóriás Snapdragon 7 Gen 3 chipet és egy 4500 mAh-s akkumulátort hoz magával 125W-os vezetékes/50W-os vezeték nélküli töltéssel.

Végül a megbízható szivárogtató Evan Blass egy kiszivárgott teaser videót tett közzé egy úgynevezett Edge 50 Fusionről. A klip egy kettős hátlapi kamerarendszerrel ellátott telefont mutat, de kevés egyéb részletet oszt meg.

Úgy tűnik tehát, hogy április 16-án egy Edge 50-es készüléktrió debütálhat.

(via)

2024.04.10.

Ezeket már olvastad?

+