MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing nemrégiben dobta piacra a Nothing Phone 2a-t, amely a felső középkategóriás Phone 1-hez és Phone 2-hez képest egy olcsó ajánlat. Most egy kiszivárogtató felfedhette a Nothing következő két telefonját.

A kiszivárogtató és kódkutató Dylan Roussel két Nothing telefon kódnevét fedte fel az X-en, nevezetesen a PacMan Pro és a Tetris kódneveket.

Mik lehetnek ezek a telefonok? Nos, a Nothing Phone 2a állítólag két kódnevet kapott: Aerodactyl és PacMan. A PacMan Pro becenév tehát egy eddig még nem felfedett Nothing Phone 2a változatra utal. A vállalat nemrég megerősítette, hogy a Nothing Phone 2a újabb változatán dolgozik, így a PacMan Pro akár ez a készülék is lehet.

Persze nincs kizárva, hogy a Tetris kódnevű készülék a Nothing Phone 3, mivel a vállalat még nem dobta piacra a 2024-es Nothing Phone-t. Ha már itt tartunk, a Nothing Phone 2 kódneve Alakazam és Pong volt.

A Nothing Phone 3 megjelenéséig valószínűleg még sokat kell várnunk, hiszen a Nothing Phone 2-t 2023 júliusában dobták piacra.

(via)

2024.04.05.

Ezeket már olvastad?

+