MojAndroid
(x) hirdetés

Az iPhone 16 széria megjelenése még néhány hónapra van, de már most rengeteg kiszivárgást és pletykát ismerünk, amelyek semmit sem hagynak a képzeletre. A legújabb megerősíti amit már eddig is sejthettünk a közelgő dizájn változásokról.

A szivárgás Sonny Dicksontól származik, aki az X-en tette közzé az iPhone 16 széria mind a négy dummy modelljét. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szivárgás egy nappal azután történt, hogy ugyanez a személy állítólagos átlátszó tokokat posztolt az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus számára.

Ezekből a bábukból biztosan megtudhatunk néhány információt, például a gombok konfigurációját, elrendezését, a kameradudorok kialakítását és a modellek egymáshoz viszonyított általános méreteit.

Először is, a gombok konfigurációja úgy tűnik, hogy összhangban van más kiszivárgásokkal, amelyek közül az egyik egy másik iPhone 16 dummy készülékkészletet és állítólagos iPhone 16 CAD rendereket tartalmaz. A bábuk bal oldalán három gomb található: két, hangerő-feladatokat ellátó gomb, és egy kisebb Action gomb felett. Ez az elrendezés arra utal, hogy idén mind a négy modell megkapja az Action gombot, és végleg búcsút inthetünk a némító kapcsolónak.

A formák jobb oldalát vizsgálva a bekapcsológombot és egy furcsa, süllyesztett hosszú gombot találunk az alja felé. Ez sok minden lehet, egyes források szerint ez egy dedikált kamerakapcsoló gomb, míg lehet, hogy ez csak a SIM-tálca.

A másik dolog, amit megpróbálhatunk kitalálni a képek alapján, az a telefonok relatív mérete. Úgy tűnik, hogy az iPhone 16 Pro valamivel nagyobb, mint az iPhone 16, az iPhone 16 Pro Max pedig egy kicsivel nagyobb, mint az iPhone 16 Plus, de tekintve, hogy a képen látható fickó hogyan tartja ezeket a modelleket, nem vagyunk biztosak ebben a rögtönzött méret összehasonlításban.

Végül ott van a kamera dudor, és a témával kapcsolatos összes eddigi kiszivárgás alapján ezek valósnak tűnnek. Úgy néz ki, hogy az iPhone 16 és az iPhone 16 Plus teljesen új kameradudorokat kap, amelyeket az iPhone X ihletett. Az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max viszont mondhatni marad a régi, négyzet alakú dizájnnál, de a belsejében lévő kamerákat összekeverik, kettőt függőlegesen igazítva.

(via)

2024.04.04.

Ezeket már olvastad?

+