MojAndroid
(x) hirdetés

A dél-koreai szabályozó hatóságok hitelesítették az EB-BL705ABY akkumulátort, amelynek névleges kapacitása 578mAh, és amelyet nyilvánvalóan egy hamarosan megjelenő okosórában fognak használni. Csak viszonyításképpen: ez valamivel nagyobb, mint a Galaxy Watch5 Pro, amelynek névleges kapacitása 573mAh, míg a tipikus kapacitás (az általában látott szám) 590mAh.

Ez jóval nagyobb, mint a közelmúltbeli Galaxy Watch második legnagyobb akkumulátora, a Watch6 Classic 425mAh-jával, ami közel 40%-os különbség.

A fentiek alapján érkezhet talán a sorozatba Galaxy Watch7 Pro is, és ebbe kerülhet majd ez a nagyobb kapacitású aksi. A sorozatban szereplő modellek közül az egyik egy téglalap alakú lehet majd, amilyet a Galaxy Live óta nem láthattunk a Samsungtól. Ha feltételezzük, hogy a Classic esetében marad a forgó lünetta, akkor a Pro vagy a vanília modell lehet majd téglalap alakú. Egy ilyen alakú akkumulátor, mint az EB-BL705ABY, sokkal jobban illik egy téglalap alakú órába.

Mindenesetre az új Exynos chipset, ami a Watch7 sorozatban lesz, 50%-kal hatékonyabb lesz, így egy igazán lenyűgöző akkumulátoros üzemidővel rendelkező WearOS-t láthatunk majd. A Watch7 sorozatot talán ugyanazon a Galaxy Unpacked eseményen mutatják be, amelyen a következő generációs összecsukható mobilokat is (bár az is lehet, hogy az órák később külön eseményt kapnak).

(via)

2024.04.03.

Ezeket már olvastad?

+