MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung legjobb okostelefonjai gyönyörű OLED kijelzőikről ismertek, és az új One UI 6.1 frissítés egy olyan kulcsfontosságú funkciót vezet be, amely segít meghosszabbítani az élettartamukat.

Az élénk vizuális megjelenítésükről híres OLED-kijelzők nem veszélytelenek. Az egyik ilyen probléma a képernyő beégése, egy olyan jelenség, amely során a képernyőn hosszabb ideig hagyott statikus képek tartós elszíneződést okozhatnak. Ennek javítására a Samsung korábban olyan funkciókat vezetett be, mint a pixelek finom eltolása, különösen az olyan területeken, mint például az állapotsor, ahol az ikonok fix pozícióban maradnak.Míg ezek a funkciók jelen voltak a One UI 5-ben, rejtélyes módon hiányoztak a One UI 6.0 frissítésből, amely az Android 14-gyel gördült ki.

Most, a One UI 6.1 kiadásával úgy tűnik, hogy a Samsung visszahozta ezt a védelmeket. Először a 9to5Google jelentette, hogy a felhasználók megerősítették, hogy az állapotsor ikonjai ismét finoman áthelyeződnek a Galaxy S23 Ultra készülékeken, hogy megakadályozzák a kép állandó megtartását.

A One UI 6.1 frissítés jelenleg a Galaxy S23 sorozat, a Z Fold 5, a Z Flip 5 és más jogosult készülékek számára érhető el.

(via)

2024.04.02.

Ezeket már olvastad?

+