MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung most kezdte el a Galaxy AI suite bevezetésének következő lépését a One UI 6.1 frissítéssel, amely a Galaxy S23 családra (beleértve az S23 FE-t is), a Galaxy Z Fold5, a Galaxy Z Flip5 és a Galaxy Tab S9 sorozatra érkezik március 28-tól, azaz a mai naptól.

Ezek a készülékek megkapják a Galaxy S24 családdal együtt januárban bevezetett Galaxy AI funkciókat. Ha a ma kezdődő bevezetés befejeződik, több mint 100 millió ember kap hozzáférést a Galaxy AI-hoz a Samsung alelnöke, Nick Porter szerint.

A GSMArena rákérdezett, hogy a Galaxy AI funkciói eljutnak-e az ezeknél régebbi készülékekre is – tekintettel a közelmúltbeli jelentésekre, amelyek szerint a Samsung fontolgatja a Galaxy S22 sorozat kiadásának lehetőségét.

Sajnos nem kaptak határozott igent vagy nemet – a Samsung jelenleg a portfólió többi részének kiértékelésén dolgozik, és készülékenként dönti el, hogy a teljes AI-csomagot vagy annak egyes részeit több termékre is átviszi-e, konkrét bejelentések egyelőre nem várhatóak. Tehát még nincs minden remény veszve.

 

2024.03.28.

+