MojAndroid
(x) hirdetés

A szerkesztőség megkapta az okostelefon csúcsmodelljét, amely felszereltségével és kialakításával még a legigényesebb felhasználóknak is tetszeni fog. A Xiaomi 14 Ultra bőrutánzatú hátlappal ellátott fehér változata egy második, nagyobb dobozban érkezett, a Photography Kit felirattal.

Ez utóbbi egy tokot rejt egy kivehető díszítőgyűrűvel ellátott tokot vonzó narancssárga színben, egy második díszítőgyűrűt szürke színben és egy adaptergyűrűt egy 67 mm-es szűrőhöz. Ez utóbbit külön kell megvásárolni. A csomagban található egy fotós markolat beépített 1500 mAh-s akkumulátorral és egy kézi pánt, amelyet a markolathoz rögzíthetsz.

A Xiaomi 14 Ultra egy csúcskategóriás okostelefon, amely a legjobbat nyújtja, amit a Xiaomi a mobilfotózás terén kínál. A jól ismert Leicával való együttműködésnek köszönhetően kiváló minőségű fotókra és videókra számíthatsz, kiváló színvisszaadással.

A Photography Kit további felhasználási lehetőségeket biztosít a Xiaomi 14 Ultra számára. Egyszerűen csak fel kell pattintani a markolatot a telefonra, és a beépített USB-C porton keresztül csatlakozik az okostelefonnal a stabilitás és az alacsony késleltetés biztosítása érdekében. Tartalmaz egy kétlépcsős zárkioldót (az első megnyomás fókuszál, a második elkészíti a fotót), egy zoomkar, egy testreszabható videófelvételi gombot és egy másik egyéni vezérlőt. Gyárilag az expozíció beállítása van rajta beállítva. A Photography Kit 199 eurós ajánlott áron kerül forgalomba, de idehaza egyelőre nem lehet megvásárolni.

A Xiaomi 14 Ultra az MWC-n mutatkozott be, és nemrég kezdtük tesztelni a szerkesztőségben. Ha bármi érdekel, kérdezz bátran a cikk alatti hozzászólásokban. Ha tudunk, akkor itt vagy egy következő ismertetőben válaszolunk rá.

 

2024.03.22.

+