MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Phone (2a) a vállalat első középkategóriás telefonja, ezért a dizájnon némi változtatást kellett végrehajtani. Az eredeti Phone (1) és a magasabb kategóriás Phone (2) előlapján és hátlapján Gorilla Glass lapok közé szorított alumíniumkeretet kapott. A (2a) előlapja Gorilla Glass 5 üveggel és alumínium középső kerettel rendelkezik, de a hátlap műanyag.

A PBKreviews által végzett ejtési teszt szerint a telefon szívós, mint a szög – 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, a műanyag több mint 50%-a szintén újrahasznosított. Valójában a Phone (2a) a Nothing Ear (2) fülhallgató gyártásából visszamaradt anyagokat használja fel.

A telefon nem szenvedett nagyobb kárt, mint néhány karcolás. Az előlapon lévő Gorilla Glass 5 nem a legfrissebb (2016-ban adták ki), de a tesztet sikeresen teljesítette. És bár a középső keret lehet alumínium, azt festék borítja (különösen a fehér változaton), de a festék nagyon jól tartotta magát, és a telefonnak még a műanyag hátulja is megúszta a járdával való ütközést.

2024.03.20.

Ezeket már olvastad?

+