MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi tavaly augusztusban dobta piacra a Mix Fold 3-at, most pedig a Mix Fold 4-en dolgozik, amely valószínűleg szintén nyáron jelenik meg. Ma a Weibo szivárogtató Digital Chat Station megosztotta a Mix Fold 4 specifikációinak listáját. Ez nem egy teljes specifikációs lista, de sok részletet megtudhatunk belőle a közelgő összehajtható okostelefonról, úgyhogy merüljünk el benne.

A Mix Fold 4 elődjéhez képest kisebb gyűrődéssel rendelkezik majd az összehajtható képernyőn, támogatja a kétirányú műholdas kommunikációt, valószínűleg IP-besorolással rendelkezik majd a vízállóság érdekében, egyedi x-tengelyes lineáris rezgőmotorral és 220 és 240 g közötti tömeggel. A zsanér megerősítést kapott, és még tartósabbnak kell lennie.

A készülék 16 GB RAM-mal, 1 TB tárhellyel, legalább 5000 mAh-s akkumulátorral, amely támogatja a 100 W-os vezetékes töltést, és egy 50 MP-es, nagy rekesznyílású hátsó fő kamerával érkezik egy új periszkóplencse mellett. Természetesen lesz ultraszéles is, és valószínűleg egy második teleobjektív is, akárcsak a Mix Fold 3 esetében.

Várhatóan természetesen a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetjét fogja használni, és ezek a specifikációk alapján biztosan úgy tűnik, hogy méltó utódja lesz a Mix Fold 3-nak.

 

2024.03.13.

Ezeket már olvastad?

+