MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing tegnap kezdte el árusítani a hónap elején bemutatott Phone (2a)-t, és a vállalat jelentése szerint több mint 60 000 darabot rendeltek belőle az elérhetőség első órájában.

A Nothing a Nothing OS 2.5.3-at a Phone (2a) készülékre is azonnal használható frissítésként adja ki. Ez támogatja az Ultra XDR-t a kamerában, összességében javítja a kameraalkalmazás teljesítményét, és “többszörös javulást hoz a HDR, a színtelítettség és az előlapi kamera tisztasága terén” is.

A háttérben futó alkalmazások teljesítménye jobb, ahogy az érintőképernyő élménye is, és “a felhasználói felület és az animációk általános finomításaira” is számíthatsz, valamint a haptikus szint beállítására. Három új widget is van – Kamera, Akkumulátor és a Recorder.

Ez utóbbi – a Recorder – tulajdonképpen lehetővé teszi, hogy a telefonhívásokat úgy rögzítsük, hogy a másik fél ne tudja, mit csinálunk, és ez ellentmondásosnak bizonyulhat, mivel ez a funkció egyes helyeken illegális lehet. Ha tehát használni szeretnéd, járj el óvatosan, Európában kétoldalú beleegyezési szabály van érvényben a beszélgetések rögzítéséhez.

(via)

 

2024.03.13.

Ezeket már olvastad?

+