MojAndroid
(x) hirdetés

Néhány napja a kezünkbe került a Honor legújabb zászlóshajó okostelefonja. A Magic 6 Pro lenyűgöz a dizájnjával, a paramétereivel, de az általános teljesítményével is. Hamarosan majd egy teljes értékű tesztet is hozunk, de ma megnézzük, milyen fotók készülnek ki az okostelefonnal. Egyszerre több szituációt is kipróbáltunk, néha tökéletes volt, máskor kissé elmaradt a konkurenciától.

Három hátlapi és egy előlapi kamerát kaptunk. A Magic 6 Pro egy 50 MP-es fő kamerával büszkélkedhet, változó rekesznyílással és OIS-szel, egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamerával EIS-szel, valamint egy 180 MP-es telefotó kamerával, 2,5x optikai zoommal és akár 100x digitális zoommal. A HONOR Magic6 Pro fejlett mozgásrögzítése felülmúlja az előző generációt, mivel a sportok és tevékenységek szélesebb körét, például az ugrást, a táncot és a harcművészeteket is lefedi, így ideális a sportesemények és versenyek izgalmas pillanatainak megörökítéséhez.

Nézzük meg tehát, milyen fényképeket tud rögzíteni az újdonság, de ne feledd, hogy a webre való feltöltéskor a fényképek tömörítésen mennek keresztül. Ez azt jelenti, hogy ha teljes minőségben szeretnéd látni őket, a cikk végén találsz egy linket, ahonnan letöltheted őket.

3x zoom

 

0,5x
1x
5x

 

20x

 

Főkamera

 

És az ígért link.

2024.02.28.

Ezeket már olvastad?

+