MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR az év elején jelentette be a Porsche Designnal való partnerségét, ami a feltételezések szerint a német márka és a HUAWEI közötti megállapodásnak a végét jelenthette. Most a Porsche Design elmondta az Android Authority-nak, hogy a HUAWEI-vel kötött megállapodása tavaly valóban véget ért:

Igen, megerősíthetjük, hogy a Huawei és a Porsche Design sikeres együttműködése az okostelefonok terén a Mate szériával és az okosórák terén a GT szériával, amely 2016-ban kezdődött, 2023. június 30-án véget ért.

A HUAWEI még 2016-ban szövetkezett a Porsche Designnal, és a 2022-es Mate 50 RS Porsche Designig számos drága zászlóshajó telefont adott ki.

Néhány ezek közül a telefonok közül sokkal erőtlenebb volt, mint mások, mint például a Mate 10 Porsche Design modell. De láttunk néhány olyan modellt is, amelyek többet nyújtottak, mint egy eltérő dizájn, extra tárhely és egy hatalmas árcédula. A 2018-as Mate RS Porsche Design például abban különbözött a HUAWEI P20 Pro-tól, hogy két ujjlenyomat-olvasót, vezeték nélküli töltést, QHD+ képernyőt és két csomagban mellékelt töltőt kínált.

A HONOR és a német tervező közötti kapcsolat látszólag hamiskásan indul a HONOR Magic V2 RSR Porsche Design összecsukható HONOR Magic V2 RSR Porsche Design készülékkel. Ez új dizájnt, több tárhelyet és egy mellékelt tollat hoz, de borsos árral és a tavalyi zászlóshajó chippel érkezik.

Reméljük tehát, hogy a jövőbeni HONOR/Porsche Design készülékek több funkciót kínálnak majd az árukért cserébe.

 

2024.02.24.

Ezeket már olvastad?

+