MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy AI suite kizárólag a Galaxy S24 sorozathoz érhető el, és hamarosan egy firmware-frissítésen keresztül megjelenik egy maroknyi más csúcskategóriás Samsung készülékhez is. Jelenleg azonban bárki, az iPhone-felhasználóktól kezdve a más márkájú androidos telefonok tulajdonosaiig, a Try Galaxy App segítségével belekóstolhat a Galaxy AI-ba.

A Samsung frissítette Try Galaxy platformját, hogy szimulálja a One UI 6.1 élményt, amely olyan Galaxy AI funkciókat tartalmaz, mint az élő fordítás, a csevegés asszisztens, a fénykép asszisztens, a Circle to Search, a Note Assist és még sok más. A Try Galaxy frissítésével a Samsung az összes Android készülékre, így a Galaxy modellekre is elhozza a demó platformot.

Korábban a Try Galaxy kizárólag iOS-re volt elérhető, hogy az iPhone-felhasználók ízelítőt kaphassanak abból, mit hagynak ki, ha nem Galaxy zászlóshajókat használnak.

Szimulált Galaxy AI funkciók

A Galaxy AI funkciók mostantól szimulálhatók a Try Galaxy alkalmazáson belül, de a “szimulált” itt tényleg a kulcsszó. Lényegében a Try Galaxy felhasználók mostantól interaktív demókat nézhetnek a Galaxy S24 sorozatban elérhető Galaxy AI funkciókról.

Ezek az interaktív demók mindent megtesznek annak érdekében, hogy pontosan bemutassák, hogyan működnek a Galaxy AI funkciók. Az interaktív demók azt a fajta élményt hivatottak rekonstruálni, amelyet a Galaxy AI használatával szerezhetsz, de a Try Galaxy platformon nem léteznek tényleges Galaxy AI funkciók. Az alkalmazás, bármennyire is okos, csak bemutatót kínál, nem pedig a Galaxy AI emulációját.

Ha ki szeretnéd próbálni a Galaxy-t, az alkalmazás mostantól 20 nyelvet támogat. Az eléréséhez látogass el a Samsung hivatalos Try Galaxy weboldalára, vagy szkenneld be az alábbi képen látható QR-kódot a telefon kameráddal. Ezután töltsd le a Try Galaxy alkalmazást az okostelefonodra, és máris felfedezheted a Samsung által készített Galaxy AI demókat.

2024.02.24.

Ezeket már olvastad?

+