MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi a Redmi márkanév alatt új okosórát mutatott be, a Redmi Watch 4-et. Az előző generációhoz hasonlóan a dizájnja és paraméterei most is az Apple Watch-ra emlékeztetnek. Azonban annál lényegesen olcsóbb.

Akár 20 napos üzemidővel

A Redmi Watch 4 szögletes előlappal és alumíniumötvözetből készült testtel rendelkezik, így ez a márka első fémtestű okosórája. A jobb oldalon egy rozsdamentes acélból készült, gyémántcsiszolású forgó korona található. Az óra felszíni úszásra is alkalmas, mivel a szokásos IP68-as minősítés mellett a test 5 ATM minősítéssel is rendelkezik.

Az előlapon egy 1,97 hüvelykes AMOLED kijelző található 60 Hz-es frissítési frekvenciával a sima animációk érdekében. A felbontás 390 x 450 képpont, a 600 nites fényerő pedig segít a jobb láthatóságban kemény napfényben. Emellett a kijelző LTPS technológiával készült, ami segít meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát. Az óra pulzusmérővel, SpO2-érzékelővel, alvás- és stresszkövetővel, valamint a nők számára menstruációs ciklusfigyelővel is fel van szerelve.

Az óra több mint 150 sportmódot támogat, és beépített GPS-szel rendelkezik az útvonal rögzítéséhez. A 470 mAh-s akkumulátor akár 20 napos üzemidőt biztosít, ami többszöröse az Apple Watch által kínáltnak. A csatlakoztathatóságot NFC chip biztosítja a fizetésekhez és a Bluetooth 5.3. A Redmi Watch 4 okosórát számos szíjváltozatban vihetjük haza 40 ezer forint alatt, akár az Alzából is.

2024.02.23.

Ezeket már olvastad?

+