MojAndroid
(x) hirdetés

A januári Unpacked eseményen, amikor a Samsung hivatalosan is bemutatta a Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra készülékeket, a Samsung bejelentette a Galaxy Ring okosgyűrűt is. Azóta rengeteg spekuláció látott napvilágot a Galaxy Ring hivatalos bemutatásával kapcsolatban, és hogy mikorra várható az.

Ma egy új jelentés a Samsung koreai otthonából azt állítja, hogy a Galaxy Ringet a következő Unpacked eseményen jelentik be, amelyre várhatóan július második felében kerül sor. Ott válik majd hivatalossá a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 is.

A Galaxy Ring EKG-támogatással rendelkezik majd, méri a vérnyomást, és támogatja az NFC-fizetéseket is. Jelenleg a prototípusgyártási szakaszban van, a tömeggyártás pedig valamikor április és június között kezdődik. A jelek szerint nyolc különböző méret lesz a kínálatban.

Az Apple is felgyorsította munkáját az intelligens gyűrűk terén, egyre több kapcsolódó funkciót szabadalmaztat egy esetlegesen a jövőben érkező Apple Ring számára. Jelenleg a (nagyon kicsi) piacot az Oura vezeti, amely 2016-ban mutatta be első okosgyűrűjét. A harmadik generáció már rendelkezik alváskövetéssel és pulzusméréssel, de az Oura nem volt képes arra, hogy az okosgyűrűk piaca valóban úgy beinduljon, ahogyan egy olyan nagy név, mint a Samsung vagy az Apple képes lenne rá.

(x) hirdetés
2024.02.21.

Ezeket már olvastad?

+