MojAndroid
(x) hirdetés

A modern technológia térhódítása egyre inkább kiterjed a mindennapi élet minden területére, beleértve a háztartási eszközöket is. A Roborock Q-Revo robotporszívó egy olyan készülék, amely az okos technológiát ötvözi a hatékony takarítással. Ebben a cikkben feltárjuk a Q-Revo funkcióit, teljesítményét, és azt, hogy mi teszi egyedülállóvá ezt a robotporszívót a piacon.

A Roborock Q-Revo robotporszívó a mesterséges intelligencia legújabb vívmányait hívja segítségül, hogy neked ne kelljen aggódnod a házimunka miatt. Akár 5500 Pa szívóerővel, precíz LiDAR navigációval és innovatív funkciókkal büszkélkedhet, amelyek gondoskodnak a makulátlanul tiszta padlóról és szőnyegekről.

A Roborock Q-Revo külseje magáért beszél – letisztult és modern. A kompakt méret és az alacsony profil lehetővé teszi számára, hogy könnyedén átjusson bútorok alatt, szőnyegeken, és más különböző padlófelületeken. A prémium anyagok felhasználása nem csak esztétikus, de tartóssá is teszi a külső borítást, ellenállva a karcolásoknak és a kopásnak.

A takarítás új dimenziója

Ebben a szegmensben nem túl nagy a mozgás design terén, de a Roborock kifejezetten tetszetős

A Q-Revo nem csupán porszívózik, de fel is mos, így igazi mindenes a takarításban. A dokkolóállomás automatikusan tölti a robot akkumulátorát, üríti a portartályt, friss vízzel tölti fel a felmosótartályt, sőt, a felmosórongyokat is kimossa és megszárítja, így alapvetően semmi gondunk nincs a robottal, ráadásul szól, ha koszos a víz, vagy ideje lenne kicserélni a porzsákot.

Az 5500 Pa szívóerővel a Q-Revo még a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik. A szőnyegeket automatikusan felismeri, és a maximális szívóerőre kapcsol, hogy a mélyen ülő por is eltávolításra kerüljön. A továbbfejlesztett szűrőrendszer a pollenek, atkák és allergének 99,9%-át is kiszűri a levegőből.

Intelligens navigáció és mesterséges intelligencia

A precíz LiDAR navigációnak és a mesterséges intelligencia algoritmusainak köszönhetően a Q-Revo pontosan feltérképezi otthonát, és a leghatékonyabb útvonalat választja a takarításhoz. Ez a térképezés és az útvonaltervezés lehetővé teszi a robotnak, hogy a lehető legrövidebb és leghatékonyabb útvonalat válassza, minimalizálva ezzel a takarítási időt és energiát. A robot azonosítja a bútorokat, a falakat és a lépcsőket, így elkerüli az akadályokat és nem esik le. A takarítás során egyetlen egyszer sem akadt el, pedig nálunk vannak hosszú függönyök is, illetve gyakran marad a padlón egyéb akadály: kábelek, papucsok. Ezeket mindig felismerte is kikerülte, így nem kell aggódnom, hogy esetleg romba dönti a fél lakást, mire hazaérek.

Egyéni beállítások és teljes kontroll

Kettős víztartály – egyikben a tisztavíz, a másikban a koszos

A Roborock alkalmazás intuitív és könnyen használható. Az alkalmazáson keresztül távirányíthatjuk a robotot, ütemezhetjük a takarítást, beállíthatjuk a szívóerőt és a vízadagolást, sőt, valós idejű térképet is kaphatunk a takarításról. Akkor sincs gond, ha esetleg nem töltöttük fel a tartályt vízzel, ekkor a robot ezt érzékelve csak porszívozni indul, nem fog saját magában kárt okozni a víz hiánya miatt. Ez rendkívül kényelmessé teszi a robot használatát.

 

Letisztult, egyszerűen kezelhető az app – minden kézre áll

 

Letisztult, egyszerűen kezelhető az app – minden kézre áll

További lenyűgöző funkciók:

  • Automatikus akadályfelismerés és kitérés
  • Hosszú, akár 180 perces üzemidő
  • Hangvezérlés kompatibilitás (Google Assistant, Alexa)
  • Több térkép tárolása
  • Gyorstöltés funkció
  • Automatikus szőnyegfelismerés
  • Felmosórongy szárítási funkció
  • Gyermek- és háziállatbiztos

Összefoglalva:

A Roborock Q-Revo egy prémium kategóriás robotporszívó, amely forradalmasítja az otthoni takarítást. Erőteljes, intelligens, kényelmes használatot biztosít, és a mesterséges intelligencia erejét hívja segítségül a hatékony takarításhoz. Az biztos, hogy a felsőkategóriás robotporszívók piacán remek választás a Q-Revo, a teljesítményéhez mérten az ára elég korrekt, például az Alzából 340 ezer forintért vihetjük haza.

Magas, de szép designnal rendelkezik

Ajánljuk a Q-Revot:

  • Akiknek fontos a hatékony és kényelmes takarítás
  • Akik allergiások, vagy kisállatot tartanak
  • Akiknek nagy a lakásuk
  • Akik modern és innovatív technológiát keresnek
  • Akiknek fontos a minimális karbantartás

A Roborock Q-Revo tehát nem csupán egy robotporszívó, hanem egy igazi befektetés a tisztább, komfortosabb és egészségesebb otthonba.

A porszívót köszönjük az Alzának, és most el is kezdjük hosszútávon is tesztelni, így folyamatosan befogunk nektek számolni a tapasztalatainkról.

Roborock Q-Revo Specifikációk

Jellemző Leírás
Szívóerő 5500 Pa
Navigáció Precíz LiDAR navigáció
Takarítási funkciók Porszívózás, felmosás
Dokkolóállomás Automatikus töltés, portartály ürítés, felmosórongy mosás és szárítás
Szűrőrendszer EHEPA szűrő, mosható szűrő
Üzemidő Akár 180 perc
Akkumulátor 5200 mAh Li-ion
Töltési idő Kb. 300 perc
Zajszint 50-70 dB
Víztartály 300 ml
Portartály 480 ml
Méret 353 x 350 x 96.5 mm
Súly 3.6 kg
További funkciók Virtuális falak, zónák beállítása, ütemezett takarítás, valós idejű térkép, hangvezérlés kompatibilitás (Google Assistant, Alexa)
2024.02.17.

+