MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi csendben egy új belépőszintű okostelefon-modellt publikált a weboldalán, amely az alsó kategóriás felhasználókat célozza meg. Elődjét, a Redmi A2-t 75 euró körüli áron dobták piacra.

A Redmi A3 stílusos dizájnt hoz, a hátlap zöld, vagy kék és fekete színű, matt üveggel ellátott bőrt utánzó kivitelben. A hardveres specifikációk illeszkednek az alacsony árhoz, így egy gyenge Helio G36 chipsetet és egy 6,7 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőt találunk. A 90 Hz-es képfrissítési frekvencia legalább kellemes. A memóriaváltozat 3 GB RAM és 64 GB tárhely kombinációval indul, a maximum a 6 GB + 128 GB tárhely kombináció.

A dual SIM iránt érdeklődők örülni fognak a telefon két nanoSIM-kártyahelyének és a különálló microSD-nyílásnak. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel két napos használatra is alkalmas lehet különösebb gond nélkül.

A hátsó 8 MP-es kamera a pillanatképekhez, míg az előlapi 5 MP-es kamera a szelfikhez és a videohívásokhoz használható. A specifikációk között a gyártó az oldalsó panelen található ujjlenyomat-olvasót, Bluetooth 5.3-at és 3,5 mm-es audiocsatlakozót is felsorol.

Az árat és a hazai piacon való elérhetőséget még nem jelentették be. Az indiai piacon a Redmi A3 február 23-án kerül forgalomba, az ára 7 299 indiai rúpiától indul, ami körülbelül 81 eurónak felel meg. Az esetleges európai árcédulát megnöveli az áfa, a vám, az import és az egyéb díjak.

Az újdonság a Motorola Moto e32s, a TCL 20R 5G vagy a Tecno Spark 8 versenytársa lehet. Mindegyiküket 100 euró körüli áron árulják.

2024.02.16.

Ezeket már olvastad?

+