MojAndroid
(x) hirdetés

Az egyik fő panasz a Samsung Galaxy Z Fold okostelefonokkal kapcsolatban az, hogy az árához képest nem kínál izgalmas kamera specifikációkat. A Galaxy Z Fold 5 például az alap Galaxy S24-hez hasonló kamerahardverrel rendelkezik, miközben majdnem kétszer annyiba kerül, és csak az összehajtható kijelzőbe ágyazott, kijelző alatti kamera miatt tűnik ki.

A Samsung továbbra is kizárólag a Galaxy S Ultra okostelefonok számára tartja meg a legjobb kamerahardvereket, de egy új pletyka szerint a Galaxy Z Fold 6 ugyanazt a 200 megapixeles kamerát kaphatja, mint a Galaxy S24 Ultra.

Furcsa módon a forrás azt is állítja, hogy a Samsung úgy döntött, hogy az S24 Ultra 200MP-es kamerájával szereli fel a Fold 6-ot “ahelyett, hogy csökkentette volna az akkumulátor kapacitását”. Eddig semmi sem utalt arra, hogy a Samsung az akkumulátor kapacitásának csökkentésén gondolkodott volna, így kissé szkeptikusan hiszünk a pletykagyár legújabb ínyencségének.

Tekintettel arra, hogy a Galaxy Z Fold 6 még körülbelül hat hónapra van a hivatalos megjelenéstől, még hallhatunk további kétes híreszteléseket a készülékről, mielőtt a dolgok értelmet nyernek, és pontosabb képet kapunk arról, hogy mi vár a Samsung összecsukható készülékek rajongóira.

Egy dolog azonban biztos: A Samsung nem fog túl sok jelentős változtatást eszközölni, hiszen az összehajtható készülékek már most is elég drágák. Valójában nem lenne meglepő, ha a Samsung a jövőben bevezetett zászlóshajókon a Galaxy AI-val a szoftveres oldalra koncentrálna, miközben a hardveres frissítéseket a minimumra szorítaná.

(via)

2024.02.15.

Ezeket már olvastad?

+