MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 14 Ultra megjelenésére ebben a hónapban számítunk, az ígéretek szerint a  Xiaomi az MWC-n fogja bemutatni. Már több kiszivárgást is láttunk, és most megérkezett az első olyan render, amelyen a végleges telefon látható. A rendereket a MySmartPrice szerezte meg.

A képeken a telefon fekete és fehér/ezüst színválasztékban látható.

A Xiaomi 14 Ultra dizájnjánál talán a legszembetűnőbb a méretes, kör alakú kameraház, amelyben négy hátlapi kamera található. Az alább látható oldalsó képek is rávilágítanak arra, hogy milyen hatalmas ez az Oreo sütire hasonlító kameradudor. Vélhetően ez legalább részben annak köszönhető, hogy a Xiaomi úgy döntött, kihagyja a tavalyi Ultra telefonon látott ferde hátsó borítást.

A kiszivárgott képeken látható egyéb figyelemre méltó részletek közé tartoznak a hangerőszabályzó gombok és a jobb oldali gombok, a hangszórórácsok a felső és alsó részen, valamint a SIM-tálca és az USB-C port az alsó részen.

A kiszivárgott Xiaomi 14 Ultra specifikációi szerint a telefon Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészletet, ~5,300mAh akkumulátort és 6,73 hüvelykes QHD+ OLED képernyőt kap. A telefon állítólag négy darab 50 megapixeles hátsó kamerarendszert is kínál, két teleobjektíves kamerával (3,2x és 5x) és egy változtatható rekesznyílású főkamerával.

(via)

2024.02.14.

Ezeket már olvastad?

+