MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy S24 sorozat a DxOMark független értékelő szerint az iparág legjobb okostelefon-kijelzőivel rendelkezik. A Samsung három új zászlóshajója olyan telefonokat vert meg, mint a Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, iPhone 15s, Google Pixel Fold, OnePlus Open, Honor Magic5 Pro, és a lista folytatható.

A Galaxy S24 Ultra vezeti a DxOMark Global és Ultra-Premium rangsorát a kijelző minőségét illetően, a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ holtversenyben a 2. helyen áll a globális rangsorban. Szintén holtversenyben állnak a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro modellekkel.

Az alap S24 modell rendelkezik a legmagasabb helyezést elért kijelzővel a prémium kategóriában, amelybe a 600 és 800 dollár közötti telefonok tartoznak. Ebbe a kategóriába nem tartozik a Galaxy S24+, ezért a Plus változat csak a második helyen áll a Galaxy S24 Ultra mögött az Ultra-Premium (800 dollárnál magasabb) szegmensben.

A legjobb mobil panelek a játékban

Annak ellenére, hogy a felhasználóknak néhány kisebb problémája volt azzal, hogy a Vivid színmegjelenítési mód nem elég színes, és az AOD egy kicsit túl halványnak tűnik, ezek az új LTPO Dynamic AMOLED 2X panelek, amelyeket a Galaxy S24 sorozat alkalmaz, a Samsung technológiáival, például a továbbfejlesztett Vision Boosterrel és a vadonatúj Adaptive Color Tone-nal kombinálva fantasztikusak.

A Samsung a Galaxy S24+ modell felbontását QHD+-ra növelte, és mindhárom változat fényereje elérheti a 2600 nits fényerőt. Mindeközben a Galaxy S24 Ultra a Gorilla Glass Armor képernyővédelemnek köszönhetően kiemelkedik a többi modell közül. Ez az új Armor üveg egy Ultra-exkluzív funkció. Nemcsak a tükröződések ellen tesz csodát, még napfényben is, de kevésbé érzékeny a karcolásokra.

Sőt, az okostelefonok túlnyomó többségével ellentétben a Galaxy S24 Ultra kijelzője a Mohs-féle keménységteszt 6-os szintjén sem karcolódik, ami nem kis teljesítmény, ami kiemeli a többi közül.

(x) hirdetés
2024.02.14.

Ezeket már olvastad?

+