MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a Galaxy Unpacked 2024-et egy cliffhangerrel zárta. Miután a vállalat részletesen bemutatta a Galaxy S24 sorozatot és számos új AI funkcióját, megerősítette, hogy egy új viselhető eszköz, azaz a Galaxy Ring is úton van. A Samsung semmit nem árult el a Ring specifikációiról vagy megjelenési dátumáról a nyilvánosságnak, és az egyetlen információ, amit kaptunk, egy rövid áttekintés volt a Ring dizájnjáról.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a Galaxy Ring megjelenése idén várható. A Samsung Electronics B2B Wearable/IoT/Accessory globális vezetője, Daniel Seung nemrég a LinkedInen keresztül megerősítette, hogy a koreai techóriás 2024 második felében szeretné bemutatni ezt az “új egészségügyi és wellness viselhető terméket”.

A Galaxy Ring a következő Unpacked 2024-en érkezhet

Tekintettel erre az új információra és arra, hogy a Galaxy Ring nagy dolog, nem várjuk, hogy a Samsung nagy felhajtás nélkül adja ki ezt a viselhető eszközt.

Valószínű, hogy a Galaxy Ring jelen lehet a Samsung következő nagy idei bemutató eseményén, ahol várhatóan olyan készülékek lépnek színpadra, mint a Galaxy Watch 7 és a Galaxy Z6 összehajtható telefonok.

A Samsung nem árulta el, hogy a következő Unpacked 2024 eseményre mikor kerülhet sor, de általában minden évben a július-szeptemberi időkereten belül szokott lezajlani.

A Galaxy Ring a Samsung egyik legizgalmasabb viselhető eszköze az elmúlt években, különösen a Samsung Health rajongói számára, akik szeretnék használni a platformot, de nem feltétlenül rajonganak a Galaxy órákért, vagy inkább klasszikusokat szeretnének viselni.

Bár nem sokat tudunk a Galaxy Ring képességeiről, az egyszerű kialakításnak lehetővé kell tennie az emberek számára, hogy zökkenőmentesen gyűjtsenek egészségügyi és fitneszinformációkat. A Galaxy Ring gyakorlatilag bármilyen divatstílushoz, bármilyen alkalomhoz jól illeszkedik.

Arra is tippelünk, hogy a Samsung Health felhasználók a Galaxy Watch-ot a Galaxy Ringgel kombinálva fejlettebb és pontosabb fitneszkövetést végezhetnek majd. De hogy pontosan milyen menő új funkciókkal készülhet a Samsung a Galaxy Ring jövőbeli viselői számára, az egyelőre nem világos.

(via)

2024.02.05.

Ezeket már olvastad?

+