MojAndroid
(x) hirdetés

A Galaxy S24 bemutatásával már a Samsung következő zászlóshajóit várhatjuk. Várhatóan az év második felében a Samsung bemutatja a Galaxy Z Fold 6 és a Galaxy Z Flip 6 készülékeket. A két prémium kategóriás összecsukható készülék mellett azonban a Samsung dolgozik olcsóbb változatokon is. Már tavaly óta hallottunk egy megfizethetőbb Flip foldable-ről, és most új hírek szerint egy olcsóbb Fold is készül.

Az ET News új jelentése szerint a Samsung várhatóan az év második felében egy alacsonyabb árú Galaxy Z Foldot fog kiadni. Az ár elérése érdekében a Samsung állítólag kihagyja az S Penhez kapcsolódó funkciókat. Ez azt jelenti, hogy az olcsóbb Fold 6 kihagyhatja a stylus bevitelhez szükséges digitalizátort, így egyáltalán nem lehet majd S Pen-t használni a telefonon. A jelentés megemlíti, hogy a Samsung más alkatrészeken is változtathat az árcsökkentés érdekében.

Az S Pen rajongók számára a jelentés megemlíti, hogy a Galaxy Z Fold prémium verziója valószínűleg továbbra is rendelkezik majd S Pen funkcióval, de készülj fel rá, hogy felárat kell fizetned.

Az Elec megerősíti egy olcsóbb Galaxy Z Fold 6 változat jelenlétét. A WinFuture is így tesz, és megemlíti, hogy az új modell belsőleg a Q6A kódnevet viseli. Csak összehasonlításképpen: a Galaxy Z Fold 5 kódneve Q5, azonban egyik jelentés sem szól egy olcsóbb Flip modellről. Arról is korai lenne még nyilatkozni, hogy a Samsung hogyan fogja hívni ezt a megfizethetőbb változatot, és hogyan fogja forgalmazni, hiszen valószínűleg még mindig drágább lesz, mint a hagyományos okostelefonok.

Használsz S Pen-t a Galaxy Z Folddal? Vennél egy olcsóbb Galaxy Z Foldot S Pen támogatás nélkül? Oszd meg velünk hozzászólásban!

(via)

(x) hirdetés
2024.02.01.

Ezeket már olvastad?

+