MojAndroid
(x) hirdetés

A jól ismert tippadó, a Digital Chat Station új posztja a Huawei P70 sorozat néhány specifikációját tárja fel, és úgy tűnik, a szivárgás éppen időben érkezett. Mivel a Huawei P60-as széria tavaly márciusban jelent meg, ezért feltételezhető, hogy a P70-es család a következő körülbelül két hónapban fog megjelenni.

A poszt szerint az előlapon egy négy ívelt OLED panel található, 1,5K felbontással és 6,7 hüvelykes képátlóval. A gépi fordítású kínaiból szintén nehéz megmondani, de a készülékek két előlapi sztereó hangszóróval érkezhetnek.

Emellett a hátlapi kamerák triója unortodox háromszög alakzatban lesz elhelyezve. A fő a pletykák szerint az OmniVision 50MP-es OV50H kamerája lesz, változó rekesznyílással, 1/1,3″-es szenzormérettel és 1,2µm-es pixelekkel.

Mindez a hardver egy nagy sűrűségű, 5000 mAh-s akkumulátorból fogja meríteni az energiát, és a korábbi kiszivárgásokból kiindulva valószínűleg a Kirin 9010-es chip lesz mindkét készülék szívében. Egy jelentős ultraszéles kamera frissítés is várható.

(via)

(x) hirdetés
2024.01.22.

Ezeket már olvastad?

+