MojAndroid
(x) hirdetés

Nemrég hallottunk olyan híreszteléseket, hogy egy olcsóbb Nothing telefon, a Nothing Phone 2a készülhet. Most úgy tűnik, hogy újabb nyilvánvaló részleteket tudunk meg a telefon kialakításáról.

Yogesh Brar szivárogtató az X-en azt állította, hogy látott egy működő Nothing Phone 2a prototípust. Brar azt állította, hogy ez a telefon középen elhelyezett lyukasztó kivágással rendelkezik, “elemeket” kölcsönöz az előző két Nothing Phone-tól, és vízszintesen elhelyezett kettős hátsó kameraelrendezéssel rendelkezik a hátsó borítás közepén.

A tippadó később pontosította, hogy ez a hátsó kamera kialakítása összhangban van a Galaxy S10 hátsó kamera beállításával (alább látható). Összehasonlításképpen a Nothing Phone 1 és 2 függőlegesen egymásra helyezett kameraházzal rendelkezik a bal felső sarokban.

Arról még nincs szó, hogy a korábbi telefonokból származó dizájnelemek pontosan melyiket kapják meg a Nothing Phone 2a készülékben, de reméljük, hogy a Nothing megtartja a vonal Glyph világítását, mivel az még mindig kiemelkedő funkció.

Egyébként egy kezdeti szivárgás szerint a pletykált készülék 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es OLED-képernyőt, 50 MP-es kettős kamerát és 4920 mAh-s akkumulátort kap majd, persze ezeket az információkat egyelőre érdemes a helyükön kezelni.

(via)

2023.12.16.

Ezeket már olvastad?

+