MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi október végén mutatta be a 14 és 14 Pro zászlóshajó okostelefonokat, és néhány nappal később megkezdődött az értékesítésük Kínában. Szokás szerint arra számítottunk, hogy valamikor a közeljövőben globális bevezetést kapnak – eddig így alakultak a dolgok a Xiaomi év végi megjelenéseivel. Először Kínában jelentik be őket, majd néhány hónappal később jön a globális bevezetés is.

Úgy tűnik, ez a Xiaomi 14 esetében így lesz, de a Xiaomi 14 Pro nem csatlakozik hozzá egy mai új jelentés szerint.

Úgy tűnik, hogy a 14-es modellek közül csak egy fog globálisan is megjelenni, és talán ennek van egy icipici értelme. Ha jön egy 14 Ultra is, márpedig erre számíthatunk, akkor a 14 Pro egy elfeledett középső gyermekként végezheti a cég portfóliójában, így talán a piackutatásai azt mutatták, hogy az emberek vagy a vanília modellt, vagy az Ultra-t fogják választani.

Ha türelmesen vártad a 14 Pro nemzetközi megjelenését, akkor ezt biztosan nem lesz jó hallani, de ez az infó még nem hivatalos, így talán még van rá egy pici esély. Lehet, hogy elég hamar megtudjuk, mivel a pletykák szerint a 14 globális debütálása januárban fog megtörténni.

2023.12.14.

Ezeket már olvastad?

+