MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung következő Unpacked eseményére, ahol a vállalat a Galaxy S24 sorozatot mutatja be, várhatóan a jövő hónapban kerül sor. A vállalat egyelőre nem nyilatkozott az árakról, de egy új jelentés szerint a Samsung az idei árcédulák megtartásával kíván versenyképes maradni. A Galaxy S24 termékcsalád, amely egy alap, egy Plus és egy Ultra modellből áll majd, állítólag ugyanolyan áron kerül majd piacra, mint a Galaxy S23 sorozat.

Feltételezve, hogy ez az információ pontos (a Hankyungon keresztül), a Galaxy S24 799 dollárért kerül majd forgalomba, a Galaxy S24+ 999 dollárba, a Galaxy S24 Ultra pedig 1199 dollárba kerül majd a vásárlóknak. Az extra memóriával rendelkező változatok árai magasabbak lesznek.

Az Exynos segíthet a Samsungnak tartani a bevezetési árakat

A Galaxy S24 sorozat azonos áron történő kiadásával a Samsung a hírek szerint 10%-kal kívánja növelni az eladásokat a fellendülő okostelefon-piacon. A vállalat legalább 33 millió Galaxy S24 eladására számít.

A jelentés megemlíti, hogy az Exynos 2400 chip választása az alap és Plus változatokhoz a kiválasztott piacokon segít a Samsungnak megtartani az idei árakat. A Galaxy S24 Ultra várhatóan mindenhol a Snapdragon 8 Gen 3 chipet fogja tartalmazni.

A Galaxy S24 lesz a Samsung első AI-telefonja, és más jelentések szerint a vállalat erősen hisz abban, hogy a következő generációs zászlóshajó újradefiniálja az okostelefonokat. Ezek a technológiai fejlesztések biztosan elfordítanak néhány fejet, és a versenyképes árak fenntartása növelheti a Galaxy S24 sikerének esélyeit, különösen, ha a piac fellendül.

A kiszivárgott információk szerint a Samsung január 17-én, a kaliforniai San Joséban tartja a következő Unpacked eseményt.

(via)

2023.12.14.

Ezeket már olvastad?

+