MojAndroid
(x) hirdetés

A Nubia készül a következő zászlóshajója bemutatójára, amely valószínűleg 2024 elején fog megjelenni. A kínai vállalat nemrég egy fontos bejelentést tett közé, mely szerint bemutatót tartanak december 19-én. Az esemény sztárja a Nubia új, kameraorientált zászlóshajója, a Z60 Ultra lesz.

Bár a telefont december 19-én mutatják be Kínában, nem valószínű, hogy jövő év előtt globálisan is megjelenik. Ezzel azonban a Nubia megfogalmazása szerint ez lesz a 2023/2024-es szezon egyik első “Ultra” zászlóshajója. Ez egy utalás két másik nagy márkára, amelyek várhatóan 2024 elején dobják piacra saját “zászlóshajóikat”, a Samsungra és a Xiaomira.

A Nubia közelgő Z60 Ultra az egyik első zászlóshajó, amely a Qualcomm új Snapdragon 8 Gen 3 processzorát alkalmazza. Még így is úgy tűnik, hogy a telefon fő eladási pontja a kamerája lesz.

A telefon állítólag egy lenyűgöző, 50 megapixeles főérzékelővel, egy 50 megapixeles ultraszéles kamerával és egy 64 megapixeles telefotó fényképezőgéppel büszkélkedhet, amelyek mindegyike OIS (optikai képstabilizátor) funkcióval rendelkezik. Mindezek tetejébe a Nubia úgy döntött, hogy egy hatalmas, 6000 mAh-s akkumulátort épít bele, amely támogatja a 80 W-os gyorstöltést.

A Nubia által Kínában közzétett teaserek egy kicsit árulkodnak a Z60 Ultra kamerájának kialakításáról, emellett bepillantást nyerhetünk a telefon általános formavilágába is, amely úgy tűnik, hogy a lekerekített helyett téglalap alakú formát kap.

Egy hét van hátra a hivatalos leleplezésig, a Nubia várhatóan továbbra is szivárogtatni fogja a közelgő kamera-központú zászlóshajójáról az információkat, így maradjatok velünk, ha további részleteket szeretnétek megtudni a Z60 Ultra-ról.

(via)

2023.12.12.

Ezeket már olvastad?

+