MojAndroid
(x) hirdetés

Az ASUS megerősítette, hogy a ROG Phone 8 sorozat úton van, a következő generációs ROG Phone sorozatot a Snapdragon 8 Gen 3 fogja hajtani. Most úgy tűnik, hogy egy új Zenfone-nal együtt már pontosabb képet kaptunk arról, hogy mire számíthatunk.

Az ASUS új okostelefonjainak Bluetooth SIG listája jelent meg az interneten, és a bejelentés két ROG Phone készüléket sorol fel. Ezek a ROG Phone 8 és a ROG Phone 8 Pro. Ugyanakkor láthatunk egy úgynevezett Zenfone 11 Ultra készülékre vonatkozó listát is.

ROG Phone 8 új névvel?

Mindazonáltal az a tény, hogy a Zenfone 11 Ultra a ROG Phone 8 sorozat mellett szerepel, arra utal, hogy ez a Zenfone egy átnevezett ROG Phone lehet. Érdemes azt is megjegyezni, hogy az itt felsorolt Zenfone 11 Ultra modellszám (ASUS_AI2401_H) szinte teljesen megegyezik a ROG Phone modellszámokkal, ami tovább erősíti azt az elképzelést, hogy a Zenfone 11 Ultra egy átnevezett ROG készülék.

Reméljük, hogy egy normál méretű Zenfone 11-et is láthatunk majd, ha az ASUS valóban az Ultra modellel követi az átnevezési stratégiát. Elvégre már nem sok kompakt zászlóshajó telefont látunk, miközben a ROG Phones semmilyen szempontból nem kicsi.

Túl sokat azonban már nem kell várnunk ezekre a telefonokra. Az ASUS most megerősítette, hogy a ROG Phone 8 hamarosan érkezik, bár konkrét megjelenési dátumot nem árult el.

Ennek ellenére lehetséges, hogy a Zenfone 11 Ultra nem lesz része ennek a ROG Phone sorozat bevezetésének.

(via)

2023.12.08.

Ezeket már olvastad?

+