MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung összecsukható telefonjai a szegmens legmegbízhatóbb és legkövetkezetesebb készülékei közé tartoznak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a legjobb specifikációkkal vagy teljesítménnyel rendelkeznek. Egyesek nem szeretik a Galaxy Z Fold sorozatú telefonok keskeny fedőképernyőjét, és évek óta kérik a Samsungot, hogy a fedőképernyő legyen kicsit szélesebb. Most úgy néz ki, hogy a Samsung végre elhozza ezt a változást a Galaxy Z Fold 6-tal.

A Galaxy Z Fold 6 más képarányt kaphat a fedőlap képernyőjénél

A pletykák szerint a Samsung a Galaxy Z Fold 6-tal megváltoztatja a fedőképernyő és a belső képernyő képarányát. A készülék állítólag a Q6 kódnevet kapta, és más képarányt kap a képernyő. Bár a Samsung több koncepciót is tesztelt, úgy tűnik, hogy a vállalat egy olyan dizájn felé mozdult el, amelynek a képernyő oldalaránya eltér a Galaxy Z Fold 5-től. A jelentés azonban nem erősíti meg, hogy a képarány szélesebb-e, mint a Galaxy Z Fold 5 esetében.

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Z Fold 6 kialakítása a Galaxy S25 sorozatéval egyezik. Sőt, a legtöbb kínai összecsukható telefonhoz hasonlóan a Galaxy Z Fold 6 állítólag könnyebb kialakítású lesz, mint elődei, miközben csökkenti a gyűrődést az összecsukható képernyőn. A Galaxy Z Fold 5 esetében a Samsung már bevezetett egy olyan zsanért, amely csukott állapotban nem hagy rést a telefon két fele között. A Samsungnak most már csak vékonyabbá és könnyebbé kell tennie a telefont, és szélesebb fedőképernyőt kell bevezetnie.

A Galaxy Z Flip 6 a pletykák szerint vékonyabb kereteket és nagyobb fedőképernyőt is kínál majd a Galaxy Z Flip 5-höz képest. A Galaxy Z Flip 6 és a Galaxy Z Fold 6 valószínűleg hét hónap múlva kerül forgalomba, és a Snapdragon 8 Gen 3 processzorral rendelkezik majd, amely rendkívül erős és meglehetősen hatékony.

(via)

(x) hirdetés
2023.12.08.

Ezeket már olvastad?

+