MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple iPhone SE 4, amely a pletykák szerint 2024-ben jelenik meg, a hírek szerint iPhone 14-hez hasonló kialakítású lesz. Most úgy tűnik, hogy az iPhone SE 4 is az iPhone 14 akkumulátorát fogja használni.

Ez az információ a MacRumors-tól származik, akik azt állítják, hogy az iPhone SE 4 – D59-es készülékazonosítóval rendelkező – prototípusait A2863-as modellkóddal ellátott Li-Ion akkumulátorokkal látták felszerelve. Ez ugyanaz az akkumulátor, amelyet az iPhone 14-ben is használnak, és amelynek kapacitása 3279 mAh.

A forrás azt állítja, hogy az iPhone SE 4 belső tervdokumentációja is ezt támasztja alá. Ha az Apple ezzel az akkumulátorral folytatja az iPhone SE 4 esetében, akkor az 1261 mAh-s növekedést jelent az iPhone SE 3 cellájához képest.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy ezek az információk az előszériás egységekre vonatkoznak, és a tervek bármikor változhatnak, így valami mást kapunk, mint amit a pletykák alapján hinni lehetett.

A korábbi pletykák azt állították, hogy az iPhone SE 4 a BOE-tól beszerzett OLED kijelzőt fog tartalmazni, így ez lesz az első SE modell, amely áttér az LCD-ről. Azt is mondják, hogy Action gombot és USB-C portot is tartalmaz majd.

(via)

2023.12.07.

Ezeket már olvastad?

+