MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung következő generációs Galaxy S24 inkább finomítja a meglévő dizájnformulát, mintsem újradefiniálja azt. Legalábbis erre utal az összes eddigi hiteles kiszivárgás. Egy friss pletyka azonban azt állítja, hogy a Samsung jelentős dizájnváltoztatásokat tervez a következő évben.

A Galaxy S24 lehet az utolsó a zászlóshajó sorozatban, amely a már megszokott dizájnt viseli. Az X (korábban Twitter) egyik tippadója szerint a Galaxy S25 sorozat, amelyet a Samsung valószínűleg 2025-ben jelent be, várhatóan jelentős dizájnváltozásokat hoz majd.

Állítólag a törekvés vezetője Hubert H. Lee, aki 2022 decembere óta a Mobile eXperience (MX) Design Team vezetője.

A friss pletyka szerint Hubert H. Lee, aki korábban a Mercedes-Benz tervezője volt, a Samsung Galaxy arculatának újradefiniálásával és felfrissítésével lett megbízva, kezdve a Galaxy S25-tel.

További részletek nem ismertek, de ha ez a pletyka igaz, akkor úgy hangzik, hogy a Galaxy S25 sorozat egy új dizájnváltás élére áll majd, amely a Galaxy portfólió többi modelljére is átgyűrűzik, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Galaxy S22 és S23 befolyásolta az olcsóbb Galaxy A termékcsaládot.

Megjegyzés: A Samsung már dolgozik a következő generációs OLED 2.0 megoldáson, és tavaly a vállalat azt nyilatkozta, hogy 2025-ben új szabványt kíván felállítani az ujjlenyomat-alapú biztonság terén, az OLED 2.0 panel teljes felületén alkalmazott többujjlenyomat-olvasó technológia segítségével.

Az OLED 2.0 bevezetése egyben az UPC (Under Panel Camera) átmenetét is jelentheti az összehajtható telefonokról a lapos Galaxy készülékek felé.

Az OLED 2.0 nagy dolog a Samsung Display és a mobil divízió számára. Az OLED 2.0 debütálása – feltéve, hogy 2025-re van kilátásban – elég jelentős lehet ahhoz, hogy a Samsung úgy gondolja, hogy a Galaxy S zászlóshajó újratervezése indokolt.

(via)

2023.12.06.

Ezeket már olvastad?

+